fifa-fair-play

-Inscrie-te in competitia de FIFA08 !
-Joaca jocurile pe forum si obtine mai multe posturi pe forum !
-Expuneti creatiile la Design Showcase !
-Participa la concursurile de design si competiitle din afara campionatului !

Pentru a putea vedea continutul forumului ai nevoie de un cont.Acesta nu necesita confirmare Email.
Pentru a crea un cont dati un click pe butonul "Inregistrare"

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

fifa-fair-play

-Inscrie-te in competitia de FIFA08 !
-Joaca jocurile pe forum si obtine mai multe posturi pe forum !
-Expuneti creatiile la Design Showcase !
-Participa la concursurile de design si competiitle din afara campionatului !

Pentru a putea vedea continutul forumului ai nevoie de un cont.Acesta nu necesita confirmare Email.
Pentru a crea un cont dati un click pe butonul "Inregistrare"

fifa-fair-play

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Salut, am dat start turneului Sezonul 3, pentru a vedea grupa , dai click pe liga 1,2sau 3,o sa vezi componenta , meciurile se joaca pana miercuri 2402.2011 la ora 1900 SUCCES !!!

3 participanți

patru prieteni

darklight88
    darklight88

Reputatie FFP : 0
    Data de inscriere : 30/05/2010
    Varsta : 35
    Localizare : Bucuresti

patru prieteni Empty patru prieteni

Mesaj  darklight88 Mar Iun 15, 2010 11:27 am

Patru prieteni se reintalnesc dupa multi ani. Incep sa vorbeasca de una, de alta, iar cand unul dintre ei se duce sa comande de baut, se apuca sa povesteasca despre fiii lor.

Primul zice:
    - Sunt foarte mandru de fiul meu, la inceput a fost curier, s-a inscris la seral, terminat cu brio, iar dupa cativa ani a devenit director, iar de curand patronul companiei unde lucra. A devenit asa de bogat ca nu demult i-a facut cadou iubitei de ziua ei un mercedes ultraluxos.

Al doilea zice:
    - Si eu sunt tare mandru de al meu: a inceput ca steward pe avion, apoi a ajuns pilot. S-a asociat cu niste amici si au fondat o companie aviatica. Astazi e asa de bogat ca i-a facut cadou iubitei, de ziua ei un avion de agrement.

Al treilea povesteste apoi:
    - Nici nu pot sa va zic ce mandru sunt eu de al meu. A facut politehnica. A deschis o firma de constructii si a devenit miliardar. El i-a facut cadou iubitei de ziua ei o casa de 1500m2.

Intre timp se intoarce al patrulea prieten si ii intreaba ce subiect abordasera. Ii spun si il intreaba de fiul sau. El le raspunde:
    - Ei, fiul meu e un gigolo gay. Asa isi duce existenta.

Prietenii, incercand sa-l compatimeasca, ii spun ca asa a fost sa fie. Dar el, riposteaza imediat:
    - Nu, nu. Sunt tare mandru de el. Sa stiti ca traieste ca un patron. E asa de baftos ca anul asta, de ziua lui a primit de la 3 prieteni un mercedes superfain, un avion de agrement si o vila de 1500m2… Dar povestiti-mi si voi despre ai vostri!!!
    alexinho
    Moderator Global
    Moderator Global

Reputatie FFP : 3
    Data de inscriere : 23/03/2010

patru prieteni Empty Re: patru prieteni

Mesaj  alexinho Sam Iun 19, 2010 5:19 pm

lol! lol! lol! lol! stea
    owner alexinho
    owner alexinho
    Owner
    Owner